Markarbeten och grävning i Halland

Vår familj är i grunden bönder. Men efter några tuffa ekonomiska år under 90-talet lämnade min far Gösta Johansson bondelivet, sadlade om och köpte en röd Atlas grävmaskin 1996.  Några år senare följde jag, Jonny Johansson, i hans fotspår och började också köra grävmaskin. Far min kör fortfarande grävmaskin. Han älskar det och skulle inte vilja göra annat.

Vi är ett familjeföretag i Getinge, i hjärtat av Hallands län. Vi utför diverse entreprenad- och markarbeten som schaktning, grävning för vatten och avlopp, dränering och andra grundläggningsarbeten, för stora byggbolag till mindre, kommuner och privatpersoner.

Vi erbjuder även tjänster som förberedelse till plattsättning, tomtplanering, asfaltering och ledningsarbeten som horisontell rördrivning av fiber, vatten och avlopp och byte av vägtrummor.

 

Vi har flera grävmaskiner och bilar för horisontell rördrivning. Vi kan köra ner 110 mm rör under marken utan att behöva gräva upp asfalt och vägar. Vi har flera anläggare och vid behov tar vi inte extern hjälp.

Jonny Johanssons Entreprenad har ett gott rykte i trakten och kända för ett gott utfört arbete.

Vi utgår ifrån Getinge och åter oss uppdrag över hela Hallands län, från Halmstad i söder till Falkenberg och Varberg i norr och alla orter däremellan.

Varmt välkomna till Jonny Johanssons Entreprenad AB!